Založ si blog

Výsledky volieb sú prekvapením

Výsledky volieb sú pre mňa prekvapením, totižto ako sa ukázalo prevažná časť obyvateľstva sú politicky negramotní ľudia, ktorí nevedia koho, nevedia prečo a každé voľby volia inak.

.

A to aj napriek tomu, že sa im behom 3,5 roka sťažili všetky parametre života na Slovensku. Neviem či vedeli, ale volili v predčasných voľbách, ktoré sami spôsobili ich politici s najlepším programom, no s najhoršími výsledkami.

.

Mne to skrátka hlava neberie, no z výsledkov jasne vyplýva, že dezorientovaných každým rokom pribúda (možno je dôvodom práve tá mladá generácia) a zdravý rozum sa zo spoločnosti vytráca. S týmto treba niečo robiť.

.

Určite k volbám napíšem aj malú analýzu s výhľadovou situáciou.

Juraj Tušš

Loki

05.05.2024

Chcel by som upozorniť na veľmi zaujímavý seriál s názvom LOKI. Zaujal ma svojou hlavnou myšlienkou, ktorá ho sprevádza počas jeho celého dvojsériového trvania. Myslím, že jeho tvorcom sa podarilo úspešne dostať k mladšej generácií veľmi dôležitý kontrast filozofických úvah, ktoré ponímajú o individualizme a o kolektivizme. Vďaka tomuto kontrastu a nastolenej [...]

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 79
Celková čítanosť: 231935x
Priemerná čítanosť článkov: 2936x

Autor blogu

Kategórie