Založ si blog

Dôležitá regionálna udalosť už túto Sobotu.

Chápem, že mnohí z nás si nevedia zaradiť viacerých svetových politikov do skupín, do ktorých patria, pretože v toxickom prostredí korporácií musia robiť mnoho úhybných manévrov, nevadí, v kritických momentoch sa postavy samé zaradia, tak ako tomu bolo pri kovide, pri vyznamenávaní fašistov (či už u nás prezidentkou, alebo nedávno v kanade predsedom snemovne reprezentantov za účasti a potlesku Trudeua a Zelenského), alebo aj pri týchto našich voľbách.

Babiš: zaujímavé video
.

Udalosť regionálne extrémne významná, ktorá neovplyvní len náš štát, ale zapôsobí na všetky okolité štáty.
.

Máme na výber. Buď si predĺžime agóniu a našu životnú úroveň, našu bezpečnosť si ešte viac zhoršíme, kľakneme na kolená, alebo zasadíme do európskeho bláznivého súkolia veľmi potrebný balvan, ktorý zamedzí extrémom v našej širšej oblasti.
.

Pred nadchádzajúcou palivovou krízou máme na výber buď si opäť odtrhnúť od úst, alebo s kompatibilnou maďarskou vládou sa vyhnúť chystanej ekonomickej katastrofe.
.

Je to len na nás, a opäť platí, že za naše zlé rozhodnutia, budeme trpieť len my sami.
.

Tak držím palce pri IQ teste, tentokrát neopisujte z televízorov a sami premýšľajte.
.
.

Juraj Tušš

Loki

05.05.2024

Chcel by som upozorniť na veľmi zaujímavý seriál s názvom LOKI. Zaujal ma svojou hlavnou myšlienkou, ktorá ho sprevádza počas jeho celého dvojsériového trvania. Myslím, že jeho tvorcom sa podarilo úspešne dostať k mladšej generácií veľmi dôležitý kontrast filozofických úvah, ktoré ponímajú o individualizme a o kolektivizme. Vďaka tomuto kontrastu a nastolenej [...]

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 79
Celková čítanosť: 230594x
Priemerná čítanosť článkov: 2919x

Autor blogu

Kategórie