Založ si blog

Výsledky


Výsledky sú vždy dôležité. Výsledky zápasov, výsledky prác, výsledky činností, ktoré v dobrej viere vykonávame. Tak isto to platí pri politikoch, ktorí majú veľa rečí, ktorí musia mať veľa rečí, keďže sa svojou činnosťou snažia nielen riadiť štruktúry, ale aj ovplyvňovať a formovať informačné pole, ktoré ich obklopuje. Avšak výsledok je vždy smerodajný, ten najpodstatnejší údaj, ktorý si musíme všimnúť, a nie ich reči.
.
Prosím, pri rozhodovaní sa, komu to cez víkend hodíte, pozerajte práve na výsledky. Nie na to, kto ako vyzerá, čo kto sľubuje, kto je vidieť na obálkach novín, alebo koho najviac vychvaľujú/démonizujú, pozerajte na výsledky, ktoré naši politici dosiahli v uplynulých obdobiach. Všetky strany sú dnes už ľahko čitateľné a práve výsledky ich prezrádzajú.
.
Covid šikana, dvadsať tisíc mŕtvych, rozvrátené zdravotníctvo, rozvrátené školstvo, rozvrátené financie, finančná záťaž obyvateľstva zvýšená o 100% (zdražovanie), inflácia, rozdelené obyvateľstvo, podpora migrácie, desať mesačné bezvládie.
.
Odpovedzte si sami kto toto všetko spôsobil a koho to bola vina, a presne tie strany nevoľte, inak v nasledujúcom období dokončia svoju prácu a my prídeme o svoj štát.
.
Ako pomôcku si prezrite oficiálny graf: https://www.rozpocet.sk/web/#/prehlad
.
P.S.: Naša prezidentka reprezentuje stranu PS.

Juraj Tušš

Loki

05.05.2024

Chcel by som upozorniť na veľmi zaujímavý seriál s názvom LOKI. Zaujal ma svojou hlavnou myšlienkou, ktorá ho sprevádza počas jeho celého dvojsériového trvania. Myslím, že jeho tvorcom sa podarilo úspešne dostať k mladšej generácií veľmi dôležitý kontrast filozofických úvah, ktoré ponímajú o individualizme a o kolektivizme. Vďaka tomuto kontrastu a nastolenej [...]

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

SR Bratislava Vajnorská električková trať oprava termín BAX

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou, úsek je neprejazdný

07.05.2024 16:06

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 79
Celková čítanosť: 230527x
Priemerná čítanosť článkov: 2918x

Autor blogu

Kategórie