Založ si blog

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. V Európe sa, podľa google štatistík, slovo „vlastizradca“ skloňuje viac, ako kedykoľvek predtým.

.

.

ZAHRANIČNÍ AGENTI

.

.

Vďaka internetovému priestoru a takzvaným konšpiračným médiám sa do verejnosti dostali informácie, ktoré zviditeľňujú postavy, organizácie z riadiaceho prostredia konkrétnych krajín zapríčiňujúce seba deštrukčné rozhodnutia, opatrenia, zákony, vďaka ktorým ekonomiky mnohých európskych krajín kolabujú, a dnes sa nachádzajú na hranici udržateľnosti splácania svojich vlastných dlhov. Ukazuje sa, že tieto deštrukčné mimovládne spolky, častokrát smiešne postavičky, sú platené a dotované z jedného cudzieho riadiaceho centra, a priamo vplývajú na rozhodnutia vlád v mnohých členských krajinách Európskej Únie s výraznou pomocou nadnárodných médií.

.

Jednoducho napísané, z prostriedkov daňových poplatníkov prepraných skrz úspešných „filantropov“ sa zaplatenými hlupákmi presadzuje lacná propaganda ovplyvňujúca celý európsky priestor britsko-amerického riadiaceho centra.

.

Avšak fakt, že sa nepriestrelné dôkazy o rozhodujúcom zaoceánskom vplyve na Európsku Úniu dostali vo veľkom na verejnosť a v tomto momente sú už zapísané v našom „cloude“ (teda v našej mysli) a neustále sa rozširujú v povedomí európskeho obyvateľstva, zaručuje, že kolaps doterajšej štruktúry riadenia v západnom svete je neodvrátiteľný. Skôr, či neskôr.

.

(Človek keď si uvedomí, že je otrok, tak už otrokom prestane byť.)

.

Zahraniční agenti majú už len veľmi málo pák, ako zvrátiť súčasný stav, a preto plačú, preto fňukajú nad konšpiráciami, a nad bojovaním s iným názorom, ako je názor ich sekty.

.

Jediným smerom, ktorým sa stále môžu uberať je pokus o nastolenie tvrdej represie voči vlastnému obyvateľstvu, nastolenie tvrdej propagandy, nastolenie tvrdej cenzúry a zrealizovanie výmeny (zabitie) viacerých ľudských generácií.

.

.

NEMÔŽU MAŤ VŠETKO

.

.

Úsmevné súčasné heslo politických mimovládnych organizácií, ktoré doteraz u nás tri a pol roka mali všetko. Vládu, parlament, prezidenta a aj ústavný súd. Prvýkrát v presadzovaní tvrdých represálií na našom obyvateľstve kruto zlyhali. Videli sme to všetci, ako riadili, čoho boli schopní, a ako sa snažili upevniť si silou moc. Dnes nemajú inú možnosť len využiť opäť silu, totižto ich propaganda neustále stráca vplyv. Pre ich nešťastie, ich prvý neúspech výrazne zredukoval šance na ich ďalší úspech.

.

Aj keď šanca ešte je.

.

.

DEZOLÁTI

.

.

Veľmi súhlasím s krokmi súčasnej vlády, ktorá nám uplynulé mesiace „len“ ukázala, aký je ďalší postup zaplatených zahraničných agentov v našom štáte. A to jest, všetko sabotovať, trollovať (čítať telefónne zoznamy), znefunkčniť riadiace procesy v našej krajine za každú cenu, aby sme sa z katastrofy, do ktorej nás sami za tri a pol roka dostali, nevedeli dostať.

.

Obštrukcie v parlamente, zdržujúce kroky prezidentky, výsledky spriatelených súdov a sudcov, skrátka použiť všetko na zmarenie riadenia štátu zvolenej vládnej koalície. Neuplatnenie riadenia silou-mocou súčasnej vlády považujem za výborný postup vlády, ako nechať v plnej kráse zviditeľniť snahu pravých dezolátov zničiť náš štát zvnútra. Tvrdím ešte raz, na ideologickej úrovni z vysoka prehrávajú, pretože títo naši národní zradcovia sú mimoriadne blbí.

.

Teda ešte raz, jediná možnosť, ktorá zahraničným agentom zostala, pred ktorou som varoval pred parlamentnými voľbami je, že budú škodiť ako sa len dá, aby táto vláda bola paralyzovaná tlakom zvnútra, aj tlakom zvonka (zo zahraničia), a aby neurobila nič, čím by pomohla nášmu širšiemu obyvateľstvu zvládnuť prechodné obdobie zmeny vplyvu riadiacich centier vo svete. Čím väčší neúspech súčasnej vlády vyvolajú, tým nastane väčšia šanca znovu nakopnúť primitívnosť v našom prostredí.

.

Dezolátska stratégia je jednoduchá, čím horšie, tým lepšie pre nich.

.

.

SITUÁCIA VO SVETE

.

.

V podstate sa kopíruje stratégia globálneho súboja medzi hlupákmi a ľuďmi (medzi korporáciami okupovaným unipolárnym západom a slobodným multipolárnym východom). Stratégia chaosu uplatňovaná s cieľom zmocnenia sa všetkých surovín na Zemi a získania jediného celoplanetárneho mienkotvorného vplyvu na našu myseľ. 

.

V súčasnosti vidíme ako sa vplyvom nepriaznivých umelo vyvolaných podmienok v našom priestore atomizuje spoločnosť, spretrhávajú sa väzby, a narastá nevraživosť medzi ľuďmi, národmi, a medzi štátmi. Umelo sa ľudia rozdeľujú, aby nevideli, že pravým riešením všetkých našich problémov je presne pravý opak, spájanie sa a spolupráca.

.

Sme svedkami pokusu bláznov vyvolať vo svete bláznovstvo planetárneho rozsahu. Horúcu tretiu svetovú vojnu. Korporátnym hlupákom ostáva jediné silové riešenie ako si udržať na planéte moc, inak o ňu nenávratne prídu.

.

.

KEBY SOM BOL NA MIESTE PELLEGRINIHO, TAK VOLÍM HARABINA

.

.

Nadchádzajúce obdobie prinesie so sebou obrovský zahraničný tlak na vnútornú politiku európskych štátov s cieľom, aby sa zapojili do vojny proti Rusku plnou silou a do svojho posledného občana. Nastáva vyslovené bláznovstvo a toto bláznovstvo sa dá zastaviť iba silnými, nezlomnými osobnosťami doby. Preto je dnes nanajvýš dôležité v každých voľbách (nielen v prezidentských a nielen na Slovensku), ktoré sa tento rok budú konať, navoliť si nezlomné, neuplatitelné osobnosti do štátnych (európskych, amerických) riadiacich štruktúr, ktoré zabránia chystanému bláznovstvu.

.

Všetky osobnosti sú odhalené, covid kríza nám ich plne ukázala. Videli sme kto bojoval za ľudí, a kto bojoval proti ľuďom, s vedomím, či s naivitou.

.

Pellegrini dobre ti radím, voľ Harabina, nezdáš sa mi práve najpevnejšia osobnosť, a ver, že ak neustojíš najsilnejší tlak vyvinutý zo zahraničia, a ako vrchný veliteľ armády nezabrániš zúčastniť sa našich obyvateľov na bláznovstve, potom sa zapíše tvoje meno do ľudských dejín šialenstva a nikdy ho odtiaľ nikto nezmaže. Utrpí povesť nielen tvoja, ale aj všetkých ľudí nesúcich tvoje meno.

.

.

DOBA HRDINOV

.

.

Ale platí to aj naopak pán Pellegrini, ak si predsa len trúfaš a tlak by si ustál, neuhol by si zahraničným požiadavkám ani o milimeter, stane sa z teba národný hrdina, ktorého si budú pripomínať ďalšie a ďalšie generácie.

.

Osobne si však myslím, že pán Harabín má väčšie predispozície ustáť životnú skúšku. Tzv. či-či-či. Či je to vek, či je to vzdelanie, či sú to už zažité skúsenosti z obdobia covid šialenstva. Žiadny iný kandidát na prezidenta tento tlak nedokáže ustáť, a preto iných ani neodporúčam voliť.

.

Sme vo finále dospievania ľudstva, nachádzame sa v najrozhodnejšej chvíli, ktorá ukáže, či v našom cloude, v našej mysli, vyhrajú myšlienky bláznovstva a seba deštrukcie, alebo zvíťazia myšlienky mieru a spolupráce. Táto doba sa sleduje, a všetky rozhodnutia, všetkých zúčastnených sa zapisujú. Vyhrajú tí, čo nabádajú k spolupráci, prehrajú tí, čo nabádajú k vojne.

.

.

ZÁVER

.

.

Skutočnosť, že nám ešte nelietajú nad hlavami jadrové rakety, považujem za veľmi pozitívnu. V uplynulom období nastalo veľa, veľa príležitostí stlačiť tlačidlo resetu. Dnešná skutočnosť je vyslovene dôsledkom úspechu diplomacie a rozumu. Preto som optimista, otvorená vojna, ktorá sa spočiatku zdala, že bude krátka a intenzívna, sa zrejme natiahne v čase a spôsobí záverečný kolaps západného koloniálneho riadiaceho modelu.

.

Naše voľby môžu byť dôležitým malým kamienkom v súkolí doterajšieho západného bláznovstva. Počas predchádzajúcich rokoch sme videli, čo dokáže náš prezident, aké sú jeho kompetencie, ako dokáže paralyzovať vládnu moc, a ako dokáže škodiť vlastným ľuďom (veď aj vďaka nemu zomrelo 20tis. ľudí zbytočne). Videli sme, že aj prezident sa dokáže správať ako zahraničný agent.

.

Poučme sa, a v našej najrozhodujúcejšej chvíli voľme s rozumom národnú osobnosť, ktorá je právne nepriestrelná a povahovo pevná a neochvejná.

.

.

ZÁVEREČNÉ PREDIKCIE

.

.

Slovenské voľby nezmenia svet, ale môžu výrazne zmeniť náš priestor a náš komfort. Pokiaľ sa za prezidenta navolí zahraničná bábika, akú sme mali aj doteraz, nespôsobí to nič iné, len takýto prezident bude naďalej brzdiť vládnu moc, neurobia sa dôležité zmeny a behom štyroch rokov sa naše pohodlie výrazne zhorší. Vláda vo svojich cieľoch pohorí a v nasledujúcich parlamentných voľbách sa primitívnosť medzi nás vráti. Veľká pravdepodobnosť, že sa ešte počas nášho života stihneme zahrať na vojakov. Nastane plač a škrípanie zubami.

.

Ak vyhrá Pellegrini, vláda bude mať všetko, bude mať moc zmeniť kurz z bláznovstva. Avšak bude mať aj všetku zodpovednosť, a ak zaváha čo len jeden výkonný článok jej moci, všetko sa zosype na jej hlavu a z hrdinov sa zrazu stanú blázni. Zapísaní v dejinách. RISK.

.

Ak zastabilizujeme situáciu nestraníckym kandidátom Harabinom, vláda nebude mať všetko, opozícia stratí jedno z hesiel, a oveľa viac sa vláde rozviažu ruky v suverénnom rozhodovaní. Prebiehajúce ťažké časy dokážeme bez väčšej ujmy zvládnuť iba takto. Z hrdinov ostanú hrdinovia, a z bláznov ostanú blázni.

.

.

Juraj Tušš

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Ak chcete ovplyvniť proces, musíte byť súčasťou toho procesu. Video:

17.01.2024

Narazil som na video z prebiehajúcej konferencie v Davose a musím uznať, úprimne ma pobavilo. Hlavne pri pomyslení, že tohtoročné stretnutie sa vedie pod heslom: Ako získať späť stratenú dôveru. 😀 Video: https://www.facebook.com/1305520664/videos/368868095843771/ Nie je dôležité, či je video vytvorené umelou inteligenciou (fake), alebo ide o skutočnú udalosť (ťažko [...]

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 228452x
Priemerná čítanosť článkov: 2929x

Autor blogu

Kategórie