Založ si blog

Kultúra smrti

.
.
Všimnime si, všetky témy a udalosti, ktoré na Slovensku rezonujú od volieb z roku 2020, kedy sa na Slovensku zmenila moc pomocou vraždy dvoch ľudí a do vlády sa dostali zahraniční „poslušníčkovia“, sa dajú nazvať jedným pojmom – kultúrou smrti.
.
Či je to téma zdravotnícka, téma LGBTIQ+, naša „obranná“ agenda, volebná problematika, alebo podpora a pomoc obyvateľstvu, všetky tieto udalosti spôsobili, spôsobujú a ešte spôsobia zvýšenú úmrtnosť nášho obyvateľstva. Nie je sa čomu čudovať a ani sa nečudujem. Na Slovensku sa moci pevne chopili zahraničné korporácie (americkým pojmom demokrati) a denno – denne tu predvádzajú skrz svoje médiá a svojich „poslušníčkov“ ich zvrátenú politiku vychádzajúcu z bláznovstva, doslova zo satanizmu. Totižto ich celkovým „odborným“ riešením trvalej udržateľnosti ľudstva na planéte je depopulácia – samozničenie.
.
Likvidujú zdravotníctvo, likvidujú školstvo, vnášajú farebnú toxicitu do mysle mladých ľudí, a nalievajú naše dlhy do vojny a do vojnovej propagandy. Pomerne rýchlo sme sa stali otrokmi bláznov, a to hrôzostrašným spôsobom – celkom dobrovoľne.
.
Keď sa podobne rýchlo nepreberieme, neuvidíme naštartovaný samodeštrukčný mód našej spoločnosti a nezbavíme našich bláznov moci skrz svoju pasivitu k nim, budeme svedkami ešte mnohých úmrtí v našom najbližšom okolí. Kultúra smrti veľmi rýchlo spôsobí náš celkový úpadok, zapríčiní nedostatok a obrovský žiaľ.
.
Svetielkom na konci tunela je, že „demokrati“ s nami hrajú otvorenú partiu, vôbec sa neskrývajú vo svojich plánoch a dopredu nám hovoria o svojich zámeroch, tak napríklad:Z. Čaputová pri svojej inaugurácií: „… chcem aby sme boli krajinou, kde sa ľudia nebudú báť umierať“. Prednedávnom Igor Matovič: „R: … pokiaľ to niekto po vás nezruší, I.M: Nezruší, a nikto po nás nebude, my tu budeme vládnuť naveky, ďakujem pekne, dovidenia.“ Kým naša prezidentka sa poslušne pred všetkými prihlásila ku kultúre smrti a od vtedy sa stala u mňa len vybieleným hrobom, Matovič sebavedomo reflektuje svoje pocity vychádzajúce zo sledovania volebnej situácie v Amerike, ktorá vznikla počas volieb do kongresu, z ktorej vyplýva, že voľby v dnešnej modernej dobe sa stávajú irelevantnými / nepodstatnými.
.
Svetielko nádeje vidím však kvôli tomu, že pri otvorenej hre vzniká potrebný kontrast informácií a práve pri vysokom kontraste prichádza k uvedomeniu, k prebudeniu sa. Vďaka absurdnostiam máme potenciál rovnako rýchlo sa prebrať tak, ako sme dokázali rýchlo zaspať.

Juraj Tušš

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 227184x
Priemerná čítanosť článkov: 2913x

Autor blogu

Kategórie