Založ si blog

Nepozri sa hore! Tip na film.

.

.

Vynikajúci film, ktorý síce s fiktívnym dejom ale, dokonale zobrazuje problematiku dnešného západného korporátneho typu riadenia spoločnosti.

.

Pri jeho sledovaní pochopíte, prečo je dnes vyvíjaný tlak na „dezolátov“, „dezinformátorov“, ktorí sa snažia denno – denne upozorňovať na hroziace riziká, prečo má napríklad naša prezidentka chúťky vypnúť internet, alebo prečo sa tí naši idioti snažia v spoločnosti zlikvidovať akúkoľvek oponentúru, akúkoľvek diskusiu.

.

——————————–SPOILER——————————

Všetci jehovisti zbystrite pozornosť, film má hviezdne obsadenie, a nie, nie ste vôbec odlišní, od tých vo filme, ktorí majú zakázané pozrieť sa hore. Prezradím vám, nad seba sa ani nepozriete až do chvíle, v ktorej sa už nič nebude dať urobiť – až takí ste “veriaci”.

————————————————————————–

.

Smerodajnou zaujímavosťou je, že film vychádza priamo z Hollywoodu. Vytvára sa zdanie akoby západ parodoval sám seba, avšak je to len klam, ktorý nám ukazuje a prezrádza veľkosť vplyvu globálnych síl na úkor korporátnych (vykreslených vo filme)

.

 https://www.csfd.cz/film/906706-k-zemi-hled/prehled/

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, vyhlásilo Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 228205x
Priemerná čítanosť článkov: 2926x

Autor blogu

Kategórie