Založ si blog

Novoročné želanie

“Nemorálnemu systému najúčinnejšie pomáhate, keď poslúchate jeho nariadenia a príkazy. Nemorálny systém si nikdy nezaslúži takú oddanosť. Oddanosť nemorálnemu systému znamená podieľanie sa na jeho zle. Dobrý človek odporuje nemorálnemu systému celou svojou dušou.”

Mahátma Gándhí

.

.

Citácie mudrcov sú vybrúsené diamanty.

Ich pointy sú úplne jednoduché, úplne trefné, sú nadčasové a preto sa dajú považovať za absolútne geniálne.

Sila podobných výrokov spočíva v ich pochopení naprieč masou ľudí, skrz všetky úrovne vnímania, a s obdivuhodným vyhnutím sa nedorozumeniu. Pochopí ich naozaj hocikto a dokážu ovplyvniť úplne každého jedného z nás.

Mahátma Gándhí bol len jeden z mnohých mudrcov kráčajúcich po našej Zemi.

.

.

Do nového roka Nám želám, aby sme sa aj my stali takýmito mudrcmi. Mudrcmi, ktorí budú vedieť vyjadriť svoje myšlienky jednoducho, trefne, budeme vedieť útočiť na pointu presne, bez strachu, bez zbytočnej falošnosti a bez omáčky okolo.

Bez nášho strachu z následkov, sa naše porozumenie v spoločnosti zvýši, naša organizácia/spolupráca sa zlepší a naša adaptabilita na vonkajšie životné udalosti dosiahne významnú úroveň.

Rok 2022, nám hneď od začiatku, prinesie so sebou najväčšie výzvy našej doby. Výzvy, ktoré budeme schopní prekonať len vďaka porozumeniu a vďaka vzájomnej spolupráci (inak sa asi zbláznime😉 ).Je len v našich rukách, či rok 2022 bude posledným turbulentným, alebo bude len začiatkom našej očisty (nášho uvedomenia).

Šťastný Nový rok všetkým! 🥳✌❤

Juraj Tušš

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 228266x
Priemerná čítanosť článkov: 2926x

Autor blogu

Kategórie