Založ si blog

Zdravotný protokol na všetky mutácie ,,vírusu“. Šach-mat.

Tento článok vám nepíšem z pozície lekára, zdravotníka, či odborníka, píšem vám ho z pozície krčmára, ktorý sa, síce s pandemickými prestávkami ale, denno-denne stretáva s cudzími ľuďmi bez obmedzení. Je pravda, som ročník 87, stredný vek, nie som ohrozenou skupinou, moje telo je pomerne ešte dobre schopné regenerovať sa, ale zas na druhej strane, môj životný štýl nie je žiadna sláva (nešportujem, pijem každý deň relatívne dosť piva) a niektoré veci, ktoré vám v tomto článku napíšem, sám nedodržiavam :D. Za posledné dva roky som bol chorý dokopy 5krát, z toho 3krát išlo o priebeh ľahkej nádchy (ľahká rekonvalescencia do 3dní), 1krát ťažšia nádcha (ľahká rekonvalescencia 14dní) a naposledy som mal stredne ťažkú chrípku (prvé 2dni teploty, bolesti svalov a ďalšie 3dni ľahká rekonvalescencia). Z 5tich prekonaných chorôb som až 3krát bol chorý túto sezónu (jeseň/zima). Vysvetľujem si to tým, že môj malý syn začal chodiť tento rok prvýkrát do škôlky. Nie som očkovaný, nie som testovaný, neviem, či som už prekonal kovid, či nie, podstatné je, že som stále tu, ako ja, tak aj moje okolie a všetci moji blízki. Na každú chorobu, s ktorou sa v živote stretnem, používam jednoduché postupy a zatiaľ som sa bol vždy schopný z chorôb postaviť na nohy sám, bez použitia antibiotikovej liečby, do pár dní. Rád sa o postup, z môjho pohľadu veľmi účinnej liečby, s vami podelím.
.
.
PREVENCIA
.
.
Pre udržanie človeka pri zdraví považujem za veľmi dôležité prihliadať na dva kľúčové faktory:
.
1/ Zakyslenie organizmu človeka
2/ Dostatok energie organizmu človeka
.
Naše telo je dokonalé a je úplne samo schopné regenerácie dovtedy, kým má dostatok energie a priaznivé prostredie. Priaznivé pH krvi je v rozmedzí cca od 7,3 do 7,4pH , akýkoľvek iný stav je nežiadúci. Telo musí nerovnováhu okamžite vyrovnávať, na čo potrebuje mať dostatok energie. Pokiaľ jej nemá dostatok, začínajú vznikať v tele oblasti zakyslenia (prvé zápaly a odumieranie buniek), pokiaľ zakyslenie oblasti trvá dlhodobo, začína sa na mieste tvorba rakovinových buniek.
.
HYGIENA
.
K zakysleniu organizmu dochádza prakticky na dennej báze, či už prostredníctvom stravy, alebo vďaka vplyvu vonkajšieho prostredia (znečistenie ovzdušia reagujúce s pokožkou, atď..), preto je pre nás nemenej dôležitá aj každodenná hygiena. Pri hygiene, nie je dôležité stresovať organizmus s ďalšou kyselinou, hygienické prostriedky používajte s mierou, dôležité je vyrovnať pH pokožky tak, aby organizmus nebol v permanentnej záťaži. Pri hygiene používajte viac vody, menej chémie.
.
PREVODŇOVANIE A SLANÝ ROZTOK
.
Nebudem vám písať, aby ste sa stali vegánmi, alebo vegetariánmi, aj to je zrejme len kontraproduktívna snaha (strava má byť pestrá, vyvážená), za to vám ale výrazne odporúčam začať prevodňovať svoje telo každý deň. Až 70% organizmu je tvoreného vodou. Dnes sa odporúča vypiť za deň zhruba 2litre tekutín, ja píšem, že pokiaľ sú vaše obličky v poriadku, kľudne môžete vypiť aj 3-4 litre čistej neperlivej vody denne. Zabudnite na čaje, sladené vody, minerálky, na PIVO 😀 atď., úplne stačí čo najčistejšia voda (je dobré v tejto dobe používať filtre na čistenie vody). Pýtate sa na nedostatok minerálov? Minerály dostávate do seba v dostatočnom množstve vďaka strave, vo vode nie sú vôbec až tak dôležité. Voda v tele slúži ako médium, ktoré distribuuje energiu a zároveň vďaka nášmu vylučovaniu očisťuje telo. Ak predsa patríte k tým, ktorým samotná voda smrdí (veď predsa nie ste ryba), k dochuteniu odporúčam použiť kyselinu askorbovú (vitamín C, recept – cca do pol litrovej šálky čistej vody/čaju nasypať štvrťku čajovej lyžičky kyseliny askorbovej). Vitamín C si telo nedokáže samo vyrobiť a je veľmi potrebný pre správne fungovanie imunitného systému. Jeho účinnosť znásobíte, ak pred jeho požitím zjete nejaké ovocie. Predávkovať sa vitamínom nedokážete, všetko, pre telo, nepotrebné množstvo skončí nakoniec v záchode.
.
Raz za deň odporúčam vypiť slaný roztok, t.j. v 3dcl pohári rozmiešajte pol čajovej lyžičky jedlej kuchynskej soli. Roztok nevypite do dna pohára, zabránite tak znečisteniam zo (zväčša kamennej) soli vniknutiu do organizmu. Slaný roztok dodáva telu energiu. Vstrebávaním, prechodom cez bunkovú membránu nastáva chemická reakcia vytvárajúca elektrický náboj v tele. Vyslovene sa náš zdroj energie v tele dobíja ako baterka. Myslím, že doktori by mali o problematike vedieť svoje, keď na rekonvalescenciu svojich pacientov v nemocniciach používajú slaný roztok tiež – infúzie (sú účinnejšie, pretože sa aplikujú priamo do krvi). Naši predkovia o problematike samozrejme vedeli, lenže slanú vodu piť každý deň nie je až taký pôžitok, preto vytvorili tradíciu varenia polievok. Polievka je svojim spôsobom, tiež len dochutená slaná voda, a možno je aj účinnejšia, keďže v sebe obsahuje dodatočné výživné látky. Je na vás, či raz za deň zjete polievku, alebo si spravíte instantný slaný roztok.
.
VČASNÉ ODKYSELENIE ORGANIZMU
.
Osobne sa prikláňam aj k starej zásade: „Piť do polopita (čo sa týka alkoholu), a jesť do polosýta“. Pokiaľ predsa len „zhrešíme“ a či už sa prejeme ťažkých, resp. umelých jedál, alebo „prežúrujeme“ s alkoholom celú noc, odporúčam sa vôbec nehanbiť použiť regulátor kyslosti. Sóda bikarbóna, alebo bystrinka sú fantastické prostriedky na odkyslenie nášho organizmu. Pomáhajú telu popasovať sa s nižšou hladinou pH krvi. Osobne som si zvykol po každom jedle, po každom pití, spraviť sóda-bikarbónový drink. Moje trávenie sa časom viditeľne upravilo. (Čajovú lyžičku sódy bikarbóny rozmiešať v 3dcl vody.)
.
ODPOČINOK
.
Pre odbremenenie tela a správnu funkciu imunitného systému je nevyhnutný dostatočný spánok, resp. primeraná záťaž počas dňa. Doprajte si denne aspoň 8 hodín spánku, najlepšie ak máte priestor si spraviť aj poobednú „siestu“ na 2hodinky. Nepreťažujte svoje telo počas dňa neprimeranou záťažou, zbytočne si tak vybíjate svoju baterku energie v tele. Tí z vás, ktorí chodia do „posilky“ veľmi dobre poznajú riziká preťaženia organizmu. Sám chodím niekedy spávať v noci (ráno?) o 2hej a vstávam kvôli krpcovi ráno o 6tej. Potom sa môžem čudovať, kde robím chybu, prečo som túto sezónu výrazne chorľavejší.
.
.
LIEČBA
.
.
Kým nemáme vybudovaný určitý návyk, je pomerne ťažké dodržiavať všetky zásady, a možno, aj keby sme odporúčania na 100% dodržiavali, vyššia koncentrácia patogénov prenášaných mikro-parazitmi v ovzduší nám nakoniec chorobné stavy vyvolajú, či sa snažíme viac, či menej.
.
HLADOVKA AKO RUČNÁ BRZDA
.
Keď sa u vás prejavia prvé príznaky nachladnutia, zvýšená zahlienenosť, začínajúci opuch hrdla, slabosť, okamžite prejdite do aktívnej fázy liečby. Situáciu nepodceňujte, nečakajte, nikdy neviete, aký druh patogénov vo vašom tele sa začína rozmnožovať. Ako prvé vrelo odporúčam prejsť na prvé dva dni do striktnej hladovky. Odbremeníte telo od záťaže trávenia a trochu uberiete výživu mikroorganizmom. Zvyšný čas liečby odporúčam prejsť na prísnu diétu, tzn. jesť len ľahké jedlá (zeleninu, ovocie, cestoviny, hlavne polievky…) a úplne obmedziť cukor, kávu, PIVO, alkohol, sladké nápoje a všetko ostatné, ktoré organizmus zakysľuje. Po každom jedle odporúčam opäť sódu bikarbónu.
.
STRIEBRO AKO HLAVNÁ NETOXICKÁ DEZINFEKCIA NA VŠETKY DRUHY PATOGÉNOV
.

Každé respiračné ochorenie sa dostáva do tela našou vstupnou bránou – nosohltanom. Našu pozornosť nám stačí zamerať na túto oblasť. Vďaka nezmyselnému, nepríjemnému, ponižujúcemu testovaniu, sme aspoň zistili, kde presne sa citlivá oblasť v nose nachádza. Ako najlepšiu, najúčinnejšiu prírodnú netoxickú dezinfekciu na všetky druhy patogénov vám odporúčam použiť koloidné striebro.

—————-

Historická vsuvka:

Už naši predkovia si dobre uvedomovali dezinfekčné vlastnosti striebra. V dávnejších dobách do každej studne hádzali strieborné mince, strieborné nugety, aby sa vyhli akémukoľvek vonkajšiemu znečisteniu. Turistická tradícia hádzania mincí do fontán pramení práve z týchto vedomostí minulosti. Kdejaký idiot si dnes robí posmešky z našich predkov, keď odkazuje na ich nedôverčivosť voči vtedajším odborníkom, ktorí im začali do studní sypať na dezinfekciu chlór, že ako sa tí naši starí hlupáci báli, že ich idú otráviť… nie otráviť, okradnúť !!! Títo doboví odborníci s veľkou chuťou čistili naše staré studne od našich našetrených zásob striebra a s radosťou ich vymieňali za lacnejší toxickejší chlór! Striebro sa v minulosti používalo aj v gastre, kedy veľkou módou sa stal strieborný príbor. Nielenže vyzeral pekne, ale mal aj svoju účinnú dezinfekčnú funkciu.

————

Koloidné striebro je fakticky čistá voda, v ktorej sa nachádzajú atómy striebra, výroba sa robí elektrolýzou. Na trhu nájdete viac druhov koloidného striebra v závislosti od hustoty obsahu atómov striebra vo vode.
.
Osobne používam a mám odskúšané 40ppm, toto:
https://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=koloidne+striebro+40ppm
.
Aplikácia je veľmi jednoduchá, odporúčam si s ním preplachovať nos (používať ako kvapky do nosa) tak, aby sa vám dostalo naprieč celým nosom až do hrdla (dôležitá je práve tá „testovacia“ oblasť). Ak máte už zahlienený nos, odporúčam pred aplikáciou vyčistiť dýchacie cesty pomocou klasických kvapiek do nosa, ktoré kúpite v lekárni. Existuje v hrdle miesto, ku ktorému sa je ťažko dostať skrz nos, preto odporúčam koloidné striebro aj kloktať, stačí vám na to 10ml. Nebojte sa pri kloktaní koloidné striebro prehltnúť, malé množstvo nikomu neublíži. Ak začnete s liečbou včas, neexistuje, že sa vám choroba rozšíri ďalej na priedušky a pľúca. Pokiaľ by sa predsa len stalo, že by ste podcenili začiatok ochorenia, prípadne by bolo ochorenie z nejakého dôvodu agresívnejšie (ochorenie postavené na kmeni eboly) odporúčam koloidné striebro inhalovať (na trhu sú dostupné inhalátory pre malé deti, avšak je to šikovná pomôcka aj pre dospelých).
.
Ja osobne, keď tak používam toto 😀 :
https://inhalatory.heureka.sk/omron-inhalator-nami-cat-c303k/#prehlad/
.
REKONVALESCENCIA
.
Koloidné striebro by malo zamedziť v rozšírení choroby, malo by uvoľniť energetický tlak na telo, a získať vám čas na regeneráciu. V prvých dvoch dňoch choroby, v ktorých odporúčam hladovku, zvýšte príjem slanej vody (polievky) aspoň na 3krát denne (nepocítite tak hlad a zazásobíte telo dostatočným množstvom energie). Pokiaľ trpíte horúčkami, použite paralen (paracetamol) na zníženie nepríjemných stavov (horúčky by nemali trvať dlhšie ako dva dni). Sódu bikarbónu použite aspoň raz denne ako podporu pre detoxikáciu tela, a v neposlednom rade odporúčam raz denne skonzumovať „čierne uhlie“ (nájdete ho v ktorejkoľvek lekárni). Čierne uhlie vám pomôže urýchliť vylučovanie nežiadúcich látok, mikróbov, parazitov z vylučovacej sústavy vášho tela. Ostatné zotavovanie sa je už len voda, voda, voda, voda .. Prísne dodržujte pitný režim.
.
.
DNEŠNÁ DÔLEŽITOSŤ UPLATNENIA ÚČINNEJ LIEČBY V SÚVISLOSTIACH
.
.
Prichádzame do obdobia kedy sú korporácie, vo svojej sfére vplyvu, nútené zmeniť svoj štýl riadenia obyvateľstva v spotrebiteľsky náročných krajinách. Stojíme pred bránami pokusu nastoliť represívny sociálne kreditný systém. Jediná možnosť ako sa im to môže podariť je v tom prípade, ak obyvateľstvo budú vedieť dostatočne vystrašiť a rozdeliť. Ich taktika je jednoduchá.
.
TAKTIKA
.
V prvom kroku (doteraz) išlo korporáciám o to, aby rozdelili obyvateľstvo na dve skupiny. Podhodenými absurdnosťami (vo všeobecnosti) automaticky rozdelili obyvateľstvo na poslušných, ktorí nerozmýšľajú nad širšími súvislosťami a neposlušných, ktorí samozrejme boli nútení sa voči absurdnostiam ohradiť.
.
V druhom kroku (zima/jar 22) korporácie roznesú do sveta oveľa silnejší vírus, ktorí má reálne zapríčiniť vysokú smrtnosť, aby tá skupinka, ktorá vehementne protestovala proti bezpráviu, bola zdiskreditovaná a označená za vinníka vzniknutej nepriaznivej situácie. Automaticky sa zdvihne odpor voči neposlušným (neočkovaným) a bude vyvinutý spoločenský tlak separovať týchto ľudí do karanténnych centier – koncentrákov.
.
V tretom kroku (zima/jar 22), ktorý ide v súbehu s druhým krokom (tým sa efekt vystrašenia, frustrácie násobí) je likvidácia priemyslu, likvidácia malých a stredných podnikov, a devalvácia meny – hyperinflácia. Nastolenie podmieneného príjmu… Aby ste chápali ich krokom, im nejde o zveľadenie spotrebiteľsky náročnej oblasti, im ide o redukciu spotreby, reformu logistiky a depopuláciu ľudstva – tomuto oni hovoria dlhodobá udržateľnosť. Úmyselne sabotujú energetickú sústavu Európy, zatvárajú sa jadrové elektrárne, nerokuje sa o dodatočných kapacitách dodávok plynu skrz Nordstream2, Američania odklonili zásobovanie skvapalneného plynu z EU do Číny. Energetická infraštruktúra začne už čoskoro kolabovať (a toto, sa dotkne nás všetkých, bez rozdielu príjmu, bez rozdielu zamestnania).
.
Vo štvrtom kroku (leto/jeseň 22) sa budú snažiť preriedené pôvodné obyvateľstvo nahradiť migrantmi (odborníkmi) z menej uvedomelých africko-ázijských krajín. Islamizácia Európy sa rozbehne vo veľkých otáčkach.
.
NIE SME V TOM SAMI
.
Ak by sa dnes dalo o svete povedať, že je unipolárny, že existuje len jedna riadiaca skupina, ktorá presadzuje svoj vlastný cieľ, potom by sme už nemali šancu na odpor a nebál by som sa zahrať na proroka. Avšak to sa dnes určite konštatovať nedá, ešte stále otvorene vstupujú do hry svojimi ťahmi Rusi, ktorí stabilizujú situáciu a sťažujú korporáciám informačné manévre riadenia obyvateľstva.
.
(Viac o problematike píšem tu: https://www.projektz.sk/news/18-dnesna-situacia-vo-svete-z-pohladu-historickeho-vyvoja-ludstva/ )
.
.
ŠACH-MAT
.
.
V dnešnej dobe veľmi závisí na našej súdržnosti. Nesmieme sa nechať rozdeliť. Nepodliehajme jednostrannej propagande. Ostaňme ľuďmi za každú cenu, pomáhajme si, nepozerajme sa na svoj status očkovaného, či neočkovaného, pozerajme sa na druhého ako na seba samého (doslova). Nesmieme sa nechať vystrašiť. Nemáme sa čoho báť, na každé respiračné ochorenie existuje jednoduchá liečba. Buďme disciplinovaní pri uplatnení liečby, čaká nás náročnejšie obdobie. Ostaňme zdraví! Zbavme sa amerického sna, posledné na čom bude záležať v dohľadnej dobe budú peniaze. Nesnažte sa všetko zachrániť, inak všetko stratíte. Spolu, svojou odvahou, svojou nezlomnosťou a vynaliezavosťou, sme schopní korporáciám zasadiť rozhodujúci šach-mat v ich poslednej hre. Z prvých sa stanú poslední.
.
Prosím, pomôžte mi rozšíriť tento odkaz medzi ľudí, medzi vašich blízkych, nech sa dostane čo možno k najširšiemu publiku, nech sme schopní sa spoločne v zlých časoch, ktoré sú predo dvermi, aktívne brániť, nech automaticky neprepadáme panike, zúfalstvu a automaticky nech nezačneme plniť vládne zápočty na získanie životného minima.
.
(Pokiaľ máte účinný recept na liečbu, ktorý používate vy, zdieľajte ho prosím v komentári pod článkom.)
.
.
Juraj Tušš

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 227305x
Priemerná čítanosť článkov: 2914x

Autor blogu

Kategórie