Založ si blog

Útok na našu suverenitu, útok na Fica, vôbec nie osamelým vlkom.


Prednedávnom bol spáchaný atentát na premiéra Slovenskej republiky priamo pred publikom, pred kamerami, na ulici v meste Handlová. Udalosť síce šokujúca, ale vôbec nie neočakávaná. Sám premiér vyjadril obavy o možné podobné incidenty zhruba pred mesiacom na svojej stránke, kde varoval, nie náhodou, ale z čistej prezieravosti, o možnosti skorého útoku na verejného činiteľa. Svojimi obavami dopredu vytvoril alibi k svojej pravde, k neskoršej informačnej výhode.

.
.
ODKIAĽ TO VEDEL ?
.
.
Pre pochopenie situácie je dôležité poznať reálie západného fungovania riadenia spoločnosti, ktoré sa opierajú o ilúziu prostriedkov a strach. Ktokoľvek na západe neposlúchal, nešíril jednu pravdu, nerobil politiku len pre peniaze, bol ohrozením fungovania západného systému, bol odstránený, dehumanizovaný, zastrašený, skrátka bol odrovnaný vo verejnom fungovaní. Fico vedel, že neposlúcha a dopredu si prezieravo začal vytvárať alibi na prípadné neskoršie potvrdenie svojej pravdy.
.
.
OSAMELÝ VLK
.
.
Médiá hlavného prúdu (pozrite si seriál Loki) sa nám snažia nahovoriť, že za atentátom stojí človek, plný nenávisti, nikým nepodporovaný, ale za to frustrovaný z niekoľko mesačnej politiky premiéra Fica, osamelý vlk. Dokonca som čítal, že je proruský agent, a predstaviteľ slovenských brancov, na základe jednej fotografie. OK, to sú médiá.
.
Na druhej strane nám predstavitelia východných štátov, a predstavitelia Maďarska, hneď v úvodných hodinách vyjadrili podporu a presvedčenie o nadnárodnom zasahovaní do suverenity, čiže zasahovaní nadnárodnej vôle k odstráneniu premiéra nášho štátu, a to len kvôli jeho suverénnemu postoju.
Na druhý deň maďarské spravodajské služby prišli s videom, s teóriou na ktorom vyznačili potencionálnych komplicov atentátnika.
.
.
ÚTOK NA NAŠU SUVERENITU
.
.
Realita je taká, že v našom štáte existuje podhubie „našich“ ľudí, živených zo zahraničných prostriedkov, ktoré sa snaží presadzovať zahraničnú politiku v našom štáte, inak povedané, debilkovia sa snažia u nás presadzovať zahraničné záujmy za každú cenu. Počas predchádzajúcich rokov, počas korona krízy, sme zistili, že podhubie je veľké, priam rozsiahle, a siaha skrz politikov, doktorov, vojakov (bezpečnostné zložky), policajtov, cez sudcov, vyšetrovateľov až po prokurátorov nášho štátu. Dlhodobo si živíme zmyje na našich prsiach z našich daní. Zahraniční agenti, spiaci agenti, ktorí udržujú všetkými možnými prostriedkami submisívne postavenie nášho štátu voči zahraničiu, ktoré ich za to platí, odmeňuje a oceňuje.
.
.
VÝSTRAŽNÝ PRST
.
.
Stačí pochopiť jednoduchý princíp centralizovaného riadenia západných novodobých kolónií, pozrieť si akýkoľvek primitívny mafiánsky film a hneď pochopíme, akými metódami držia západné štáty svojich vazalov na uzde. Na druhej strane tiež pochopíme, aké dôležité je načasovanie robenia suverénnych krokov, aké dôležité je manévrovanie, robenie kompromisov, čakať do chvíle kedy všetky oči vidia, a všetky uši počujú. Tá chvíľa je dnes tu, a to, čo by v minulom období bolo chápané ako výstražný prst, atentát na suverénneho predstaviteľa štátu, v tomto období sa to už chápe ako obrovská informačná chyba.
.
.
ZAMERANIE SA NA DETAIL
.
.
Musíme všetci pochopiť čo sa stalo, kto nás informoval o tom ako sa to stalo, kto nás informoval o osamelom vlkovi, musíme uvidieť páchateľa ako osobu, ktorá konala chladnokrvne, bez obáv z neskorších dôsledkov, musíme uvidieť v páchateľovi naučenú osobu ako má bez strachu vypovedať o politických motívoch, a potom všetci uvidíme, že nešlo o individuálne zlyhanie, ale o naplánovanú akciu s vytypovaným páchateľom, ktorému bolo sľúbené, že z incidentu vyjde s minimálnym trestom.
.
.
PRAKTIKY MAFIE
.
.
Som presvedčený, že celá akcia mala za úlohu spôsobiť šok a strach, hlavne u vládnych predstaviteľov, a donútiť ich, aby sa umiernili vo svojich plánoch odtrhnúť sa spod vôle zahraničia. Veľmi niekomu vadí priškrtenie prostriedkov zo štátnych peňazí pre mimovládne organizácie, veľmi niekomu vadí vytvorenie informačnej alternatívy na štátnej úrovni, veľmi niekomu vadí informačná konfrontácia. Padlo rozhodnutie odrezať protivníkovi hlavu, aby padol celý štát. Voľakedy účinné (videli sme napríklad pri zavraždení Stalina a porážke ZSSR), avšak v tejto dobe veľmi kontraproduktívne rozhodnutie.
.
.
DOBA PRÍLEŽITOSTÍ
.
.
Každé takéto zlyhanie riadenia (uplatnenie neadekvátnej metódy riadenia), musí byť v tejto informačnej dobe využité na očistu spoločnosti od zhubného zahraničného vplyvu pomätených ľudí. Nesmieme sa zľaknúť, ale musíme sa s nimi informačne konfrontovať. Našimi nepriateľmi nie sú Slováci s iným názorom, našimi nepriateľmi sú cudzinci, ktorí vychovávajú a platia pomätencov v našej spoločnosti, a vytvárajú z nich kooperujúci deštrukčný celok – mafiu. Našou úlohou je ukázať na nich prstom pri každej príležitosti a ukázať verejnosti, čo za obludy v ľudských kožiach sú, čo za obludy medzi nami žijú. Časom svojimi krokmi sami seba zdiskreditujú dostatočne na to, aby ich významná časť našej spoločnosti prestala vnímať, prestala byť nimi ovplyvňovaná. Stratia vplyv.
.
.
ZÁVER
.
.
Atentát na premiéra nebol vôbec osobným zlyhaním osamelého vlka, veď sa pozrite na celú štruktúru v pozadí osoby atentátnika, do ktorej patril, bol organizovaný slovenskou mafiou debilkov platených celý život zo zahraničných peňazí, a príkaz na jeho vykonanie prišiel zo zahraničia. Nedávno prišlo potvrdenie od Gruzínskeho premiéra, ktorý vyniesol von informáciu, že sa mu istý eurokomisár vyhrážal na rokovaní, že môže dopadnúť ako Fico. A presne tento štýl, aký zvolil premiér Gruzínska, je potrebné uplatňovať aj v našom informačnom poli, dostať informáciu a rovno ju zverejniť. Žiadne džentlmenské tajnosti, ale byť čo najviac otvorení, odhaľovať debilkov v našej spoločnosti a prikryť sa verejnou mienkou.
.
Boj o našu suverenitu prešiel do novej fázy, ak budeme stáť pri sebe Slováci a nezľakneme sa, tento boj vyhráme, a konečne sa zbavíme okov, ktoré nám debilkovia držia na rukách. Informujme sa, zdieľajme informácie, premýšľajme a prestaňme podporovať podvratné živly a zahraničné médiá ich sledovaním.
.
.


Juraj Tušš

Loki

05.05.2024

Chcel by som upozorniť na veľmi zaujímavý seriál s názvom LOKI. Zaujal ma svojou hlavnou myšlienkou, ktorá ho sprevádza počas jeho celého dvojsériového trvania. Myslím, že jeho tvorcom sa podarilo úspešne dostať k mladšej generácií veľmi dôležitý kontrast filozofických úvah, ktoré ponímajú o individualizme a o kolektivizme. Vďaka tomuto kontrastu a nastolenej [...]

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

grécko, Mosley

V Grécku našli ďalšieho mŕtveho turistu, po troch nezvestných pátrajú

17.06.2024 11:37

Je to najnovší prípad z ostatnej série zmiznutí a úmrtí turistov na gréckych ostrovoch. Niektorí, ak nie všetci, sa vydali na turistiku v horúčavách.

Ruský tank, vojna na Ukrajine, Belgorodská oblasť

Pritvrdíme, krviprelievanie bude pokračovať, ak Západ neprijme Putinove podmienky, hrozí šéf ruskej tajnej služby

17.06.2024 11:35

Je absurdné, aby sa Putin, ktorý naplánoval, pripravil a uskutočnil najväčšiu ozbrojenú agresiu od druhej svetovej vojny, prezentoval ako mierotvorca, oznámila Ukrajina.

Benny Ganc

Izraelský premiér Netanjahu rozpúšťa vojnový kabinet

17.06.2024 10:58, aktualizované: 11:13

O rozpustení vojnového kabinetu informujú tiež izraelské médiá.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 237241x
Priemerná čítanosť článkov: 2966x

Autor blogu

Kategórie