Založ si blog

Tak si to zhrňme…


Blížia sa voľby, myslím, že je vhodné sa na chvíľu obhliadnuť späť do minulosti, a pozrieť sa na to, čo sa vlastne udialo na Slovensku za posledné štyri roky, aby sme sa vedeli ľahko rozhodnúť pri volení našich budúcich zástupcov.
.
Voľby v roku 2020 boli plné prekvapení, nielen kvôli tomu, že Matovičovi sa podaril historický úspech, ale aj kvôli tomu, že koalícia strán Progresívneho Slovenska a SPOLU sa nedostala tesním výsledkom do parlamentu. Chýbalo jej 0,04% hlasov. Nik sa nesťažoval, nik sa neodvolal, hlasy sa neprepočítavali. Všetci výsledky volieb akceptovali.
Audio: https://youtu.be/PKDtfxBLebc
.
.
KRÁTKE ZHRNUTIE
.
.
Nová vláda začala svoje pôsobenie počas COVID krízy a teda celé svoje pôsobenie vládla v takzvanom núdzovom stave, počas ktorého platia výnimočné pravidlá. Žiadne obstarávanie, žiadna kontrola. Výsledky rozhodnutí pocítili všetci občania na vlastnej koži. Zomrelo nás zbytočne cez 20 tisíc ľudí. A to aj napriek neskutočnej šikane, ktorej sme čelili od počiatku pôsobenia novej vlády. Papieriky, rúška, kategorizovanie, testovanie, posmievanie, zavreté okresy, sviatky v bublinách, prerušená školská dochádzka, zavreté podniky. Mnoho malých podnikateľov sa dostalo do krachu a zrušili svoje živnosti.
.
Jediní, ktorí sa tešili priazni boli zahraničné korporácie reprezentované zahraničnými bankami a obchodnými reťazcami. Bankám, a myslím, že to bolo úplne prvé rozhodnutie, sa zrušil bankový odvod, ktorý v skutočnosti znižoval odtekanie našich prostriedkov do zahraničných rúk, a zasa reťazcom sa dala kartelová výhoda, kedy všetky domáce obchody museli byť zavreté, a len skrz zahraničné obchody sa smel robiť obrat, a tak pridaná hodnota mohla bez problémov cestovať za hranice nášho štátu.
.
Behom štyroch rokov sa finančná záťaž obyvateľstva zvýšila o 100% hodnoty. Všetko je dnes násobne drahšie, a zároveň úspory vďaka inflácií sú omnoho menšie. Náš dlh sa zvýšil o 20% bez toho, aby sa do niečoho investoval, len sa prejedol, nič sa nepostavalo.
.
A to všetko vďaka rozhodnutiam vlády, ktorá nám vládla 3 roky, na konci ktorých sa sama odvolala. V čase zrušenia núdzového stavu. Väčšinu jej známych káuz nájdete na: https://www.51kauz.sk/ .
.
.
TROCHU POVZDYCHU
.
.
Keď sa obhliadneme nazad, je to neuveriteľne tragikomická cesta, ktorú sme prešli behom relatívne krátkej doby. Verím, že mnohým z nás sa vďaka absolútnemu kontrastu otvorili oči, lebo ak ani po tomto všetkom nie, tak v týchto voľbách sa zahráme s našou štátnosťou, s našou slobodou, s našim životom.
.
Zahraničiu sa počas minulých rokov navolené bábky dokonale znemožnili. Žiadna zo strán, ktorá bola pri moci, dnes už nie je voliteľná. Dokonale ukázali svoju neschopnosť a podriadenosť zahraničiu, popri rozkrádaní štátneho majetku a popri znehodnocovaní našich našetrených peňazí.
.
Avšak zahraničie si prezieravo nechalo v rukáve jeden tromf – marketingový produkt – Progresívne Slovensko. Strana, ktorá úmyselne ostala za bránami parlamentu, strana, plná neschopných submisívnych a poslušných neskúsených mladých ľudí. Si zoberte, ak by sa koalícia strán PS a SPOLU dostala do parlamentu v roku 2020, dnes by bola rovnako nevoliteľná ako celá bývalá vládna koalícia strán na čele s Matovičom, pretože výsledok ich vlády by bol rovnaký. Všimnime si tú ich jednoduchú hru – ostať pred bránami (áno voľby boli zmanipulované), dosiahnuť čo najvyšší dotačný výsledok (peniaze zo štátu), a svojich ľudí (aj keď neboli v parlamente) podosadzovať na všetky možné posty (aj vymyslené) na ministerstvách, aby vedeli robiť deštrukčnú zahraničnú politiku v našom štáte, a zároveň aby mali možnosť vďaka médiám vyhrať voľby v nadchádzajúcom volebnom období.
.
PS, Za ľudí, OĽANO, SAS, KDH…, ale aj ĽSNS, Republika, Dobrá voľba, HLAS (riadená opozícia) nie sú žiadnou inou skupinou, patria do jednej, do tej istej – do zahraničnej skupiny. Sú to amatéri, niektorí vyslovene hlupáci, ktorým ide len o svoj prospech, bez ohľadu na to čo rozprávajú. Nemajú riešenia, nemajú nič, len prázdne frázy z ľavého, či pravého brehu politickej ideológie. Im ide len o peniaze, ktoré im zahraničie formou eurofondov prerozdelí, a ktoré si z našich daní prerozdelia sami. Peniaze ich prezrádzajú, ich „chtíč“, nástroj ktorým sú riadení.
.
Iba pri dvoch stranách vidím dostatočnú mieru suverenity, kvality a reálnych riešení ako sa dostať zo zovretých zahraničných rúk, zo západného otroctva. Pri SMERE a pri SNS. Obe už svojimi krokmi preukázali dostatočnú schopnosť manévrovať a rozhodovať v náš prospech.
.
Je pre mňa malým zázrakom, že Slovensko má dostatočne schopných ľudí, ktorí sa vedia postaviť, tak silnému zahraničiu, ktoré nemá len prostriedky, ale ktoré má aj všetky médiá a informačný priestor hlavného prúdu. Dokonca Slovensko má aj štátnika, a to je pri tak malom národe naozaj raritou.
.
.
ZÁVER
.
.
Držím nám palce, nejak bude, myslím si však, že dnes už máme dostatok informácií na to, aby sme prekukli západný koloniálny systém a vzopreli sa mu. Ich vlastným spôsobom, skrz ich vlastnú politickú hru. Voľme v týchto voľbách tých, ktorým západ najviac nadáva pomocou médií, pomocou spravodajských služieb, a zároveň si dajme pozor na riadenú opozíciu, na amatérov, ktorí len odčerpávajú hlasy, tak potrebné, pre zásadné zmeny. Nízka kvalita (nič nerobenie, plytkosť) nám ich prezradí.
.
Pre zorientovanie sa v politike som napísal aj tento článok: https://blog.hlavnespravy.sk/28236/uroven-politiky-a-psychika-ludi-na-slovensku/.
.
Ďakujem za šírenie (zväčšovanie informačného dosahu, ovplyvnenie reality).
Ich vlastnou hrou sme schopní zmeniť celý ich systém presne tak, ako to robia víťazi.
.
.
Juraj Tušš

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 229467x
Priemerná čítanosť článkov: 2942x

Autor blogu

Kategórie