Založ si blog

Prečo sa korporácie tak veľmi boja Rusov?

Nedávno preletela internetom veľmi nenápadná, ale pritom veľmi zaujímavá informácia, ktorá toho ozrejmuje viac, než sa na prvý pohľad zdá.
.
.
„Dlhy z úverov získaných v ukrajinských bankách sa nemusia splácať.
.
Riaditeľ federálnej služby súdnych exekútorov Dmitrij Aristov na stretnutí s Vladimírom Putinom uviedol, že súdne rozhodnutia o vymáhaní dlhov z úverov poskytnutých ukrajinskými bankami sa nebudú vymáhať.
.
Zároveň dodal, že v nových regiónoch boli zakázané exekučné činnosti pre dlhy vzniknuté pred 30. septembrom 2022 až do roku 2026.
.
Rád by som pripomenul, že keď ruská armáda v marci minulého roka oslobodila naše južné ruské krajiny od Zelenského režimu, vystúpil som s iniciatívou, v ktorej som vyslovil zoznam opatrení na podporu obyvateľstva na všetkých oslobodených územiach, medzi ktorými bolo aj zrušenie dlhov z pôžičiek a úverov v bankách.“
Link: https://t.me/yurasumy/10449
.
.
EKONOMICKÁ ROVINA
.
.
Podľa tejto informácie je zrejmé, že vo svete súperia odlišné ekonomické modely, ktoré sú založené na pravidlách odlišných filozofií. Kým západ stavia svoju ekonomiku na ľudskom chrbte dlhov, úverov a úrokov, východ na sile priemyslu, surovín a na ľudskom potenciály. Veď ak by mala byť schéma ekonomického modelu celosvetovo rovnaká, čo by bránilo Rusom preniesť ťarchu obyvateľov „južných krajín“ z ukrajinských bánk na ruské?
.
.
SOCIÁLNA ROVINA
.
.
Možno zábrana tkvie práve v tom, že rozdielne modely sa na ľudí pozerajú inak. Kým na západe sa ľudia chápu ako ľudský zdroj, ktorý je možné zaťažiť akokoľvek, na východe sa na človeka pozerajú ľudsky, a zjavnou prioritou, v poslednom období, sa stáva práve rozvoj ľudí a národov zahrnutých do svojej sféry vplyvu na svojom území.
.
.
POLITICKÁ ROVINA
.
.
Odpustenie dlhov u súpera nám tiež jasne dokazuje, a je to priamy dôkaz, že svet nie je unipolárni. Sú ľudia, ktorí si aj v dnešnej dobe konfrontácie myslia, že všetko je len divadlo jednej vplyvnej skupiny ľudí, ktorá sa konfrontačnou hrou snaží získať vplyv u ľudí na celej Zemi. „Všetko je jedno, veď všetci sú len jedna banda dohodnutých politikov, ktorých cieľom je nás všetkých zotročiť“, tak veľmi sa mýlia.
.
.
ZÁVER
.
.
Korporácie dnes vedú svoj posledný boj o vplyv vo svete. Ich ekonomický model vystavaný na otrokoch, na dlhoch má zreteľne hlinené nohy, ktoré sa dajú jednoduchými krokmi suverénnych krajín veľmi ľahko podrezať. Preto sa dnes boja, preto dnes vyzývajú na boj proti Rusom, aby nám ešte náhodou tí „zlí“ Rusi nesňali jarmo z chrbta, jarmo, ktoré bráni nášmu rozvoju, jarmo, ktoré nám korporácie „láskavo“ dali na naše chrbty, jarmo reprezentované našimi dlhmi.
.
Nevšímajme si submisívnych psov, ktorí nás denno-denne presviedčajú o nutnosti brániť náš systém, náš svetový poriadok, pretože keď otvoríme oči, uvedomíme si, že spomínaný náš systém je len obyčajné otroctvo.
.
.
Juraj Tušš

Loki

05.05.2024

Chcel by som upozorniť na veľmi zaujímavý seriál s názvom LOKI. Zaujal ma svojou hlavnou myšlienkou, ktorá ho sprevádza počas jeho celého dvojsériového trvania. Myslím, že jeho tvorcom sa podarilo úspešne dostať k mladšej generácií veľmi dôležitý kontrast filozofických úvah, ktoré ponímajú o individualizme a o kolektivizme. Vďaka tomuto kontrastu a nastolenej [...]

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 79
Celková čítanosť: 230578x
Priemerná čítanosť článkov: 2919x

Autor blogu

Kategórie