Založ si blog

Selektívne informovanie

nespôsobuje len to, že sa napríklad v predstihu nedozvieme o ,,pochode za mier”, alebo o “podrobnostiach referenda”, ktoré malo potenciál opätovne dať ľuďom do rúk moc hlasovaním… ale napríklad spôsobuje aj to, že nemáme ani len tušenia, aký veľký nacizmus vzrastá a podporuje sa v súčasnosti na Ukrajine (https://rumble.com/v2boecq-propaganda.html).

.

.

Účelovo sa nám vytvárajú informačné bubliny pomocou našich médií, ktoré majú v konečnom dôsledku všetky spoločných vlastníkov, a všetky sú riadené z jedného zahraničného centra. Jednotne nám vytvárajú rozdielny obsah informácií na úrovni štátov, vnášajú do národných spoločností rozdielne témy, ohraničujú nám spektrum informácií tak, aby každý národ spadajúci pod ich vplyv si myslel, čo si podľa nich má myslieť, a videl iba to, čo podľa nich má vidieť. Škatuľkujú nás balastom a my “pre tie zhnité, ale za to propagandou nablištené stromy nevidíme skutočný stav nášho lesa…”

.

.

Myslel som, že sa už taká selektívnosť informovania v 21. storočí nedá dosiahnuť, žiaľ opäť v spojení s hlúposťou je aj dnes všetko možné. Preto ak ste si náhodou niekedy kládli otázku, ako sa mohli v minulom storočí poštvať toľké masy ľudí proti sebe na život a na smrť, ako nemohli vidieť zjavnú manipuláciu a vojnovú propagandu, tak to bolo presne pre to isté, prečo aj my dnes nevidíme skrytý fašizmus pôsobiť v našej spoločnosti.

.

.

Väčšina z nás stále podporuje vojnu, miesto toho aby podporovala mier. 

.

.

Nikdy nezabudnime:

Juraj Tušš

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 227274x
Priemerná čítanosť článkov: 2914x

Autor blogu

Kategórie