Založ si blog

Okupácia Slovenska.

Podľa týchto jednoduchých obrázkov môžeme názorne vidieť kedy nastala skutočná (ekonomická) okupácia Slovenska, a v ktorých rokoch Slovensko zmenilo svoju orientáciu ekonomiky z vývozu na dovoz.

.

Vedeli ste napríklad, že v roku 1989 malo Slovensko hospodársky PREBYTOK v prepočte 2mld. eur? Dnes sa DLH pohybuje na hranici 63mld. eur. „Parádny pokrok“.

.

Samozrejme ľuďom, ktorí považujú požičané peniaze za svoje vlastné, to tak nepríde a neustále si myslia ako veľmi bohatnú – tomu sa vraví americký sen. Ja tomu hovorím hlúposť.

.

A dnes tí istí ľudia, ktorí u nás naštartovali ekonomickú samovraždu a prikryli ju pod dekou amerického sna, nám budú hovoriť o nutnosti uskromnenia sa, šetrenia a dôležitosti znižovať svoj zadlžený životný štandard.

.

Čo myslíte, dokedy nás budú vykorisťovať naši západní „priatelia“?

Pekný deň.

.

P.S.: Neverte našim „house negrom“ 😃 – nášmu služobníctvu.

Viac k téme „house negro“ tu: https://jurajtuss.blog.pravda.sk/…/vieme-uplatnit…/

.

.

Obrázky prebrané z blogu: https://karolondrias2.blog.pravda.sk/…/podakovanie…/

Útok na našu suverenitu, útok na Fica, vôbec nie osamelým vlkom.

26.05.2024

Prednedávnom bol spáchaný atentát na premiéra Slovenskej republiky priamo pred publikom, pred kamerami, na ulici v meste Handlová. Udalosť síce šokujúca, ale vôbec nie neočakávaná. Sám premiér vyjadril obavy o možné podobné incidenty zhruba pred mesiacom na svojej stránke, kde varoval, nie náhodou, ale z čistej prezieravosti, o možnosti skorého útoku na verejného [...]

Loki

05.05.2024

Chcel by som upozorniť na veľmi zaujímavý seriál s názvom LOKI. Zaujal ma svojou hlavnou myšlienkou, ktorá ho sprevádza počas jeho celého dvojsériového trvania. Myslím, že jeho tvorcom sa podarilo úspešne dostať k mladšej generácií veľmi dôležitý kontrast filozofických úvah, ktoré ponímajú o individualizme a o kolektivizme. Vďaka tomuto kontrastu a nastolenej [...]

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 237131x
Priemerná čítanosť článkov: 2964x

Autor blogu

Kategórie