Založ si blog

Boli sme svedkami súboja americkej rozviedky s ruskou kontrarozviedkou?

Posledné dni sú poznačené panikou okolo „ruskej agresie“, práve dnes mala, podľa slov prezidenta USA Bidena, vypuknúť vojenská operácia Rusov na zabratie územia Ukrajiny.
.
Čo sa deje? Ide o dohodnuté plnenie bezpečnostných zmlúv Američanmi snažiacich sa nestratiť vlastnú tvár, alebo ide o informačnú pascu pripravenú ruskou kontrarozviedkou? 
.

Hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí včera na svojom „telegrame“ zverejnila informáciu (parafrázujem), že deň 15.2. si zapamätáme ako deň porážky nad západnou propagandou. O niečo neskôr položila priamu otázku: „Všichni si pamatujeme, že americká agentura Bloomberg zveřejnila zprávu, že ,Rusko zaútočí na Ukrajinu‘ 15. února. Mohlo by toto dezinformační médium objasnit svou předpověď?“ (sputnik) ( https://strana.news/news/376905-u-lavrova-zajavili-o-provale-zapadnoj-propahandy.html )
.
.

STRUČNÝ PRIEBEH HISTÉRIE
.
.

Panika západu v mainstreame začala v januári pár týždňov po bezpečnostných rokovaniach medzi Ruskom a USA v Ženeve. Na rokovaniach prvýkrát v histórii Rusi presadzovali tvrdý neústupný postoj k otázkam svojej bezpečnosti a stanovili červenú čiaru v Európe pre USA a ich spojencov z NATO. Od tejto doby je západ tlačený zrýchleným tempom k vyhoveniu Ruska. Panika vyvrcholila 4.2.22 kedy „renomovaná“ agentúra Bloomberg zverejnila článok ohlasujúci začiatok ruskej vojenskej invázie na Ukrajinu.
.
 
(https://nypost.com/2022/02/04/bloomberg-accidentally-reports-that-russia-invaded-ukraine/ )
.

Začal obrovský presun vojenskej techniky USA a NATO k západným hraniciam okolo Ruska a Bieloruska (Pobaltské štáty, Poľsko, Ukrajina, Rumunsko …). Reálne sa pripravovala infraštruktúra na odvrátenie invázie ruských vojsk, u nás, sme mohli sledovať extra rýchle ratifikovanie zradcovskej obrannej dohody medzi USA a SR našimi „zahraničnými agentmi“- house negrami – vládnymi reprezentantmi nášho štátu.
.
Opakujem, sám Biden 10.2. zverejnil informáciu, že Rusi môžu začať s útokom 16.2.22.
.
(https://www.politico.com/newsletters/national-security-daily/2022/02/11/putin-could-attack-ukraine-on-feb-16-biden-told-allies-00008344 )
.
11.2. Briti vyzvali svojich občanov na opustenie Ukrajiny
.
(https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/britanie-a-dalsi-zeme-vyzvaly-sve-obcany-aby-opustili-ukrajinu-40386955 )
.
Podobne aj Američania, ktorí dali svojim ľuďom čas 48hodín na opustenie krajiny.
.
(https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-stret-nizozemsko-japonsko-lotyssko-britanie.A220211_195255_zahranicni_pukk )
.
Sama CIA vydala správu o chystanom útoku.
.
(https://www.spiegel.de/politik/deutschland/krise-in-osteuropa-cia-rechnet-mit-russischem-angriff-kommende-woche-a-2e10a45f-b6eb-4b1a-b692-2edc64c04adf )
.
Ukrajinská armáda bola, podľa amerického úradníka, „na hrane, vystresovanejších ich predtým nikdy nevidel pri rozhovoroch.“
.
(https://twitter.com/LucasFoxNews/status/1492240825182560258 )
.
12.2. USA oznámili začiatok urýchlenej evakuácie veľvyslancov.
.
(https://twitter.com/ChristopherJM/status/1492390683239456769 )
.
Ešte v ten deň priliala olej do ohňa Zacharovová vyhlásením, že: „Rusko dospělo k závěru, že USA a Velká Británie jsou si vědomy některých silových akcí připravovaných na Ukrajině.“
.
(https://t.me/tass_agency/107689 )
.
Ukrajina začala evakuovať dokumenty zo svojej generálnej prokuratúry.
.
(https://vk.com/wall-123538639_2168593 )
.
13.2. Otvorene niektoré letecké spoločnosti ohlásili prerušenie civilnej leteckej dopravy na Ukrajine.
.
(https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/hrozi-preruseni-civilni-letecke-dopravy-nad-ukrajinou-40387007 )
.
14.2. Bol zverejnený článok o úteku oligarchov z Ukrajiny.
.
(https://strana.news/news/376620-vtorzhenie-v-ukrainu-13-fevralja-otmena-aviarejsov-i-zvonok-bajdena-zelenskomu.html , https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/ukrajinska-pravda-oligarchove-a-podnikatele-opousteji-ukrajinu/2160864? , https://echo24.cz/a/S3zJa/z-ukrajiny-prchaji-predni-oligarchove )
.
14.2. Americká ambasáda v Kyjeve zničila svoje počítače a svoj telefónny systém.
.
(https://strana.news/news/376827-v-posolstve-ssha-v-kieve-unichtozhat-kompjutery-i-demontirujut-telefony.html )
.
14.2. Skoro mi pivo vyprsklo z úst na monitor, keď som večer čítal, ako rada Ukrajiny nebola uznášania schopná, pretože zo 400 poslancov sa na rokovaní zúčastnili len 23-ja. Hneď museli Ukrajinci riešiť problém „s dizertantstvom“ svojich volených zástupcov a tak: „Šéf proprezidentské frakce Služebník lidu oznámil, že předloží Nejvyšší radě návrh zákona, který zakáže úředníkům a poslancům opustit Ukrajinu v případě vyhlášení stanného práva.“
.
(https://t.me/rian_ru/145176 )
.

Atmosféra bola a stále je veľmi napätá, vyhrotená, nikto si nie je ničím istý, prečo je to tak?
.
.
RUSKÁ HRA?
.
.
Celý čas Rusi ubezpečujú v mainstreame svetovú spoločnosť, že žiadna panika nie je na mieste, že žiadny útok sa nechystá, nech sú všetci kľudní a vyslovene nech sa nebláznia. Opäť Zacharovová: https://cz.sputniknews.com/20220215/zacharovova-oznacila-ty-kdo-mluvi-o-pripravenosti-ruska-zautocit-na-ukrajinu-za-blazny-17628330.html .
.
15.2. prišlo vyvrcholenie a možná nápoveda k rozuzleniu problematiky. Rusi oficiálne oznámili, že začali s plánovaným sťahovaním svojich ozbrojených síl z cvičení.
.
(https://www.youtube.com/watch?v=YbTrMdgrTI8 , https://t.me/rian_ru/145270 )
.
A potom prišla jedna zaujímavá nenápadná informácia od Peskova, hovorcu prezidenta Putina, že: „Na pozadí zpráv s daty „ruské invaze“ Putin někdy žertuje, pokud se zveřejňuje přesný čas začátku války, řekl Peskov.“
.
(https://t.me/rian_ru/145268 )
.

Čo ak Rusi celý čas „blafovali“ a vo svojom vnútornom okruhu (neverejne) sa reálne dohadovali o spustení vojenskej operácie na zabratie Ukrajiny? Čo ak sa rozviedka západu (USA) tieto informácie pomocou svojich nastrčených (infiltrovaných) ľudí dozvedela a dostala „železobetónové“ záruky o chystanej akcií? Čo ak udalosti sú pascou ruskej kontrarozviedky na odchyt krýs vo vnútri Ruského štátu?
.
(viac informácii o konflikte nájdete na www.aktualnikonflikty.cz )
.
.

ZÁVER
.
.
Jedno viem, Rusi spravili zo západných elít a ich propagandistických médií totálnych blbcov. Dali obrovskú diskreditačnú ranu celému západu, ktorý neutrpel len hanbu, ale aj obrovské finančné straty na opatreniach snažiacich sa zabrániť strate Ukrajiny zo svojho vplyvu.
.
Uvidíme ako sa situácia ďalej vyvinie, horúcou vojnou určite nie, západ nemá dostatok prostriedkov, palív, záruk, na spustenie útočnej operácie, sami sa trasú strachom z prípadnej Ruskej akcie.
.
Ak by sa predsa len „naši“ zbrklí blázni odvážili k vojenskej provokácii, aby nestratili úplne svoju falošnú tvár, konflikt bude rýchly a jeho výsledkom bude zrýchlenie kolapsu korporátneho riadenia nad Európou.
.
Čaká nás postupné vytvorenie Euroázijského obchodného priestoru od Lisabonu po Vladivostok – Šach-mat.
.
Juraj Tušš

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 227231x
Priemerná čítanosť článkov: 2913x

Autor blogu

Kategórie