Založ si blog

Vojenská mobilizácia na Slovensku! VIDEO:

Nerád šírim HOAXI, ale veľmi sa mi páči slovenský sedliacky rozum, keď kdejaký vulgárny frajerko odhadne situáciu veľmi dobre.

.

Nepodceňme situáciu, je fakt kritická, ešte raz opakujem, radšej sa dnes v predstihu pripravme na najhoršie a potom sa neskôr tešme z lepšieho.

.

Spravme dnes všetko preto, aby sme mohli v budúcnosti nereagovať na našich idiotov, na vojnových štváčov.

.

Vďaka nedostatku surovín v Európe, je veľký predpoklad, že čoskoro nabehneme na prídelový systém. Ten kto nebude spĺňať podmienky, nedostane sa ku zdrojom. Spravme dnes všetko tak, aby sme neboli v budúcnosti ľahko vydieratelní, inak nás v budúcnosti ľahko pošlú tam kam nechceme a my tam kvôli svojej rodine pôjdeme!

.

Dlhodobo všetko naznačuje tomu, čo je ,,gádžovským“ slovníkom povedané vo videu.

.

Mobilizačné zoznamy na okresných úradoch národnej obrany sa začali aktualizovať zhruba pred tromi týždňami! Viem o tom, pretože som krčmár. Vďaka spartakiáde celoplošného národného testovania nás dokážu nahnať na porážku veľmi rýchlo, informačné systémy sú pripravené.

.

Najlepšou reakciou na akcie bláznov je nereakcia!

Mier.🕊

.

VIDEO: https://youtu.be/Avo7QHmaVqk

Loki

05.05.2024

Chcel by som upozorniť na veľmi zaujímavý seriál s názvom LOKI. Zaujal ma svojou hlavnou myšlienkou, ktorá ho sprevádza počas jeho celého dvojsériového trvania. Myslím, že jeho tvorcom sa podarilo úspešne dostať k mladšej generácií veľmi dôležitý kontrast filozofických úvah, ktoré ponímajú o individualizme a o kolektivizme. Vďaka tomuto kontrastu a nastolenej [...]

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 79
Celková čítanosť: 230425x
Priemerná čítanosť článkov: 2917x

Autor blogu

Kategórie