Založ si blog

Príbeh o tom, ako sa drogy šíria svetom.

Hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí Ruska Mária Zacharová dnes zverejnila, na svojom telegramovom účte, veľmi zaujímavý príbeh o tom, ako, a za pomoci koho sa drogy pašujú do Ruska.

.

Citujem/kopírujem:

.

———————————————————

O metódach, ktoré používajú kyjevské úrady a ich západní kurátori, sa toho popísalo veľa a je tu všetko, doslova všetko, to najnižšie, na čo si spomeniete. Počnúc rehabilitáciou fašizmu a končiac biologickými pokusmi na ľuďoch, no donedávna nebolo o jednej zo „stôp“ Kyjevskej činnosti príliš počuť. A musíme o tom hovoriť, pretože sa to týka priamo aj nás a našich občanov.


Hovoríme o drogách, respektíve o nevyhlásenej vojne, ktorú od roku 2014 vedú ukrajinské špeciálne služby proti našej krajine.


Najprv čísla. V roku 2014 tvorili syntetické drogy („speedy“ a „salts“) len 5 % nelegálneho obchodovania s drogami a minulý rok to bolo už 60 %. 
Hlavným dodávateľom syntetických látok (v Rusku) sa stali Ukrajinci: 47 zo 67 členov drogového syndikátu Khimprom, zlikvidovaného pred niekoľkými rokmi, malo ukrajinské pasy.

 
Len v regióne Belgorod, ktorý hraničí s Ukrajinou, sa objemy syntetických drog zistené od roku 2019 do roku 2020 zvýšili 20-krát. 
Laboratóriá vytvorené Ukrajincami pracujú na plný výkon: Jediné laboratórium im umožňuje vyrobiť až 30 kg drog (až 300 000 jednorazových dávok) za deň – to je obrovský objem a kolosálne čierne peniaze.
Môže sa zdať, že hovoríme o typickom kriminálnom príbehu: Ukrajinci, dohnaní svojou vládou do zúfalstva, sa vydali na krivoľakú cestu distribúcie drog, no nie všetko je také jednoduché.


Ukazuje sa, že každý z „kuriérov“, „organizátorov“ a „výrobcov“ z Ukrajiny zadržaných na území našej krajiny (RF) prešiel pred „schválením služobnej cesty do Ruska“ rovnakým postupom: Inštruktážou od kurátora z SBU.
Ešte raz: Ukrajinské špeciálne služby hľadali zločincov na území ich krajiny a dodali im peniaze a vybavenie na distribúciu drog u nás (v RF).
Dôraz sa zrejme kládol na prácu s mládežou, a preto Ukrajinci namiesto klasických opiátov rozdávali medzi tínedžermi syntetiku, ktorá bola v móde: „Salt“ a „Speed“. Prirodzene, príjmy z nelegálnych predajov nešli k nešťastným ukrajinským kuriérom (ktorí, ako ukazujú výsluchy, boli tiež zastrašení represáliami voči ich rodinám zo strany ukrajinskej tajnej služby SBU), ale do pazúrov SBU.


Triky nie sú nové. V 19. storočí začal Západ, aby dosiahol kvázikoloniálne obchodné výhody, predávať medzi Číňanmi indické ópium, čo sa, pochopiteľne, nepáčilo úradom v Pekingu. Čína sa pokúsila obmedziť britské drogové kartely dekrétom, v reakcii na to Londýn s podporou Washingtonu rozpútal ópiové vojny proti Číňanom.


Je nepravdepodobné, že na Ukrajine tak dobre poznajú históriu drogovej expanzie Západu na Východ, a preto by nikto nemal pochybovať o tom, kto pomáha ukrajinským bezpečnostným zložkám zabezpečiť dodávky drog do Ruska./Mária Zacharová, hovorkyňa MZV RF

https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/2940

———————————————————

.

.

Takže keď to zhrniem Zacharová veľmi jasne ukazuje prstom na zahraničnú tajnú službu SBU, ktorej pomáha jej veľký brat.

.

Tak sa pýtam, neplatí táto schéma distribúcie drog aj v iných krajinách po celom svete?

.

Pomocou tajných služieb korporácií sa organizujú tajné služby jednotlivých štátov, ktoré patria pod sféru ich vplyvu, a doslova vytvárajú, kryjú a organizujú trestnú činnosť vo vlastných domovských, prípadne v cudzích krajinách. Na nešťastí ľudí vytvárajú veľký balík čiernych peňazí, ktorý využívajú na financovanie všetkých zvrhlých oblastí, ktoré v ľudstve dnes môžeme vidieť.

.

V súvislosti s touto úvahou je zaujímavé sledovať súčasný stav bezpečnostných zložiek na Slovensku, kde sa zdá, že skupinka podporovaná zahraničím je už celkom slušne odkrytá (Čurill*vci, Lip*ic, Ham*an, Miku*ec, Su*ík, Plač*ová…).

.

Môj osobný názor na problematiku je, že bez podpory najbohatších ľudí sveta, by v našom elektronickom svete nebola možná žiadna organizovaná trestná činnosť, avšak vďaka korupcií, stále dokážu ľudia kryť a podporovať aj tie najväčšie zverstvá.

.

A kto iný má kryť trestnú činnosť ako ten, ktorý má na ňu dohliadať, a ktorý má s ňou bojovať?

.

Ilúzia moci peňazí je zatiaľ ešte stále silná, ale nebude to tak dlho trvať a dozvieme sa celú pravdu. Už onedlho korporácie stratia vplyv nad našou spoločnosťou a všetky ich deštrukčné činnosti budú odhalené.

Chystajme pukance. Prichystajme súdy.

.

.

Juraj Tušš

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 228259x
Priemerná čítanosť článkov: 2926x

Autor blogu

Kategórie