Založ si blog

Vojenská mobilizácia na Slovensku! VIDEO:

Nerád šírim HOAXI, ale veľmi sa mi páči slovenský sedliacky rozum, keď kdejaký vulgárny frajerko odhadne situáciu veľmi dobre.

.

Nepodceňme situáciu, je fakt kritická, ešte raz opakujem, radšej sa dnes v predstihu pripravme na najhoršie a potom sa neskôr tešme z lepšieho.

.

Spravme dnes všetko preto, aby sme mohli v budúcnosti nereagovať na našich idiotov, na vojnových štváčov.

.

Vďaka nedostatku surovín v Európe, je veľký predpoklad, že čoskoro nabehneme na prídelový systém. Ten kto nebude spĺňať podmienky, nedostane sa ku zdrojom. Spravme dnes všetko tak, aby sme neboli v budúcnosti ľahko vydieratelní, inak nás v budúcnosti ľahko pošlú tam kam nechceme a my tam kvôli svojej rodine pôjdeme!

.

Dlhodobo všetko naznačuje tomu, čo je ,,gádžovským“ slovníkom povedané vo videu.

.

Mobilizačné zoznamy na okresných úradoch národnej obrany sa začali aktualizovať zhruba pred tromi týždňami! Viem o tom, pretože som krčmár. Vďaka spartakiáde celoplošného národného testovania nás dokážu nahnať na porážku veľmi rýchlo, informačné systémy sú pripravené.

.

Najlepšou reakciou na akcie bláznov je nereakcia!

Mier.🕊

.

VIDEO: https://youtu.be/Avo7QHmaVqk

Útok na našu suverenitu, útok na Fica, vôbec nie osamelým vlkom.

26.05.2024

Prednedávnom bol spáchaný atentát na premiéra Slovenskej republiky priamo pred publikom, pred kamerami, na ulici v meste Handlová. Udalosť síce šokujúca, ale vôbec nie neočakávaná. Sám premiér vyjadril obavy o možné podobné incidenty zhruba pred mesiacom na svojej stránke, kde varoval, nie náhodou, ale z čistej prezieravosti, o možnosti skorého útoku na verejného [...]

Loki

05.05.2024

Chcel by som upozorniť na veľmi zaujímavý seriál s názvom LOKI. Zaujal ma svojou hlavnou myšlienkou, ktorá ho sprevádza počas jeho celého dvojsériového trvania. Myslím, že jeho tvorcom sa podarilo úspešne dostať k mladšej generácií veľmi dôležitý kontrast filozofických úvah, ktoré ponímajú o individualizme a o kolektivizme. Vďaka tomuto kontrastu a nastolenej [...]

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 241902x
Priemerná čítanosť článkov: 3024x

Autor blogu

Kategórie