Založ si blog

Začali sa organizovať európske protesty kamionistov. Čo nám hrozí?

Nie som si istý, či tí ľudia, čo organizujú plošné kamiónové protesty po Európe, si uvedomujú aké následky môže mať táto forma protestu.

.

Na prvý pohľad sa mi akcia podobá na spustenie procesu reformovania logistiky tovaru vo sfére vplyvu korporácií (Severná Amerika, Európa).

.

Čo to znamená? Predpoklad na ešte väčšiu centralizáciu zdrojov v západnom svete.. 20.11. som napísal ,,predpoveď“ v tomto článku: https://www.projektz.sk/…/16-dnesna-situacia-vo-svete…/

.

Nie som si istý, či netreba biť na poplach, pretože reálne nám hrozí zablokovanie životne dôležitých trás zásobovania potravinami.

.

Nesebestačné štáty ako Slovensko by mohli priveľmi rýchlo pocítiť hladomor. Nepamätám si lepšiu dobu na predzásobenie sa trvanlivými potravinami ako je tá dnes. Nepodceňte situáciu. Uvidíme, ako sa vyvinie priebeh, ale ak to bude zlé, bude to rýchlo zlé.

.

Čo si o problematike myslíte vy?

Je tu šanca

07.04.2024

Prezidentské voľby na Slovensku dopadli v prospech všetkých obyvateľov Slovenska. Po opadnutí prvotných emócií sami uvidíme, že okno príležitostí sa neotvorilo len ľuďom, ktorí volili P.Pellegriniho, ale aj zanieteným a momentálne sklamaným podporovateľom I.Korčoka..Tí čo si myslíte, že po vymenovaní nového prezidenta na Slovensku už nevyjde slnko, pretože súčasná [...]

Divné čísla a nejasný výsledok.

25.03.2024

ALEBO, KEBYŽE SOM KORČOK VOLÍM V DRUHOM KOLE PELLEGRINIHO..Prvé kolo prezidentských volieb so sebou prinieslo veľa prekvapení (aspoň pre mňa). Za prvé to bola nízka účasť, aj keď je pravda, že bola o pár percent vyššia ako účasť v minulých prezidentských voľbách. Bohužiaľ napriek skutočnosti, si nemôžem pomôcť, ale v dnešnom čase, keď v našich susedných [...]

Kebyže som Pellegrini, volím v týchto prezidentských voľbách Harabina

09.03.2024

Pre pochopenie mojej logiky, treba chápať súčasnú situáciu, v ktorej sa nielen Slovensko, ale aj celá Európska únia nachádza. Uplynulé roky plné paradoxných rozhodnutí nám dokonale odhalili riadiacu štruktúru širšieho európskeho priestoru, v ktorom mnohé krajiny, vďaka seba zničujúcim rozhodnutiam utrpeli citeľný znížený komfort vlastného obyvateľstva. [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Juraj Tušš

Projekt:Z

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 227260x
Priemerná čítanosť článkov: 2914x

Autor blogu

Kategórie