Tak si to zhrňme…

16. septembra 2023, Juraj Tušš, Aktuálna situácia


Blížia sa voľby, myslím, že je vhodné sa na chvíľu obhliadnuť späť do minulosti, a pozrieť sa na to, čo sa vlastne udialo na Slovensku za posledné štyri roky, aby sme sa vedeli ľahko rozhodnúť pri volení našich budúcich zástupcov.
.
Voľby v roku 2020 boli plné prekvapení, nielen kvôli tomu, že Matovičovi sa podaril historický úspech, ale aj kvôli tomu, že koalícia strán Progresívneho Slovenska a SPOLU sa nedostala tesním výsledkom do parlamentu. Chýbalo jej 0,04% hlasov. Nik sa nesťažoval, nik sa neodvolal, hlasy sa neprepočítavali. Všetci výsledky volieb akceptovali.
Audio: https://youtu.be/PKDtfxBLebc
.
.
KRÁTKE ZHRNUTIE
.
.
Nová vláda začala svoje pôsobenie počas COVID krízy a teda celé svoje pôsobenie vládla v takzvanom núdzovom stave, počas ktorého platia výnimočné pravidlá. Žiadne obstarávanie, žiadna kontrola. Výsledky rozhodnutí pocítili všetci občania na vlastnej koži. Zomrelo nás zbytočne cez 20 tisíc ľudí. A to aj napriek neskutočnej šikane, ktorej sme čelili od počiatku pôsobenia novej vlády. Papieriky, rúška, kategorizovanie, testovanie, posmievanie, zavreté okresy, sviatky v bublinách, prerušená školská dochádzka, zavreté podniky. Mnoho malých podnikateľov sa dostalo do krachu a zrušili svoje živnosti.
.
Jediní, ktorí sa tešili priazni boli zahraničné korporácie reprezentované zahraničnými bankami a obchodnými reťazcami. Bankám, a myslím, že to bolo úplne prvé rozhodnutie, sa zrušil bankový odvod, ktorý v skutočnosti znižoval odtekanie našich prostriedkov do zahraničných rúk, a zasa reťazcom sa dala kartelová výhoda, kedy všetky domáce obchody museli byť zavreté, a len skrz zahraničné obchody sa smel robiť obrat, a tak pridaná hodnota mohla bez problémov cestovať za hranice nášho štátu.
.
Behom štyroch rokov sa finančná záťaž obyvateľstva zvýšila o 100% hodnoty. Všetko je dnes násobne drahšie, a zároveň úspory vďaka inflácií sú omnoho menšie. Náš dlh sa zvýšil o 20% bez toho, aby sa do niečoho investoval, len sa prejedol, nič sa nepostavalo.
.
A to všetko vďaka rozhodnutiam vlády, ktorá nám vládla 3 roky, na konci ktorých sa sama odvolala. V čase zrušenia núdzového stavu. Väčšinu jej známych káuz nájdete na: https://www.51kauz.sk/ .
.
.
TROCHU POVZDYCHU
.
.
Keď sa obhliadneme nazad, je to neuveriteľne tragikomická cesta, ktorú sme prešli behom relatívne krátkej doby. Verím, že mnohým z nás sa vďaka absolútnemu kontrastu otvorili oči, lebo ak ani po tomto všetkom nie, tak v týchto voľbách sa zahráme s našou štátnosťou, s našou slobodou, s našim životom.
.
Zahraničiu sa počas minulých rokov navolené bábky dokonale znemožnili. Žiadna zo strán, ktorá bola pri moci, dnes už nie je voliteľná. Dokonale ukázali svoju neschopnosť a podriadenosť zahraničiu, popri rozkrádaní štátneho majetku a popri znehodnocovaní našich našetrených peňazí.
.
Avšak zahraničie si prezieravo nechalo v rukáve jeden tromf – marketingový produkt – Progresívne Slovensko. Strana, ktorá úmyselne ostala za bránami parlamentu, strana, plná neschopných submisívnych a poslušných neskúsených mladých ľudí. Si zoberte, ak by sa koalícia strán PS a SPOLU dostala do parlamentu v roku 2020, dnes by bola rovnako nevoliteľná ako celá bývalá vládna koalícia strán na čele s Matovičom, pretože výsledok ich vlády by bol rovnaký. Všimnime si tú ich jednoduchú hru – ostať pred bránami (áno voľby boli zmanipulované), dosiahnuť čo najvyšší dotačný výsledok (peniaze zo štátu), a svojich ľudí (aj keď neboli v parlamente) podosadzovať na všetky možné posty (aj vymyslené) na ministerstvách, aby vedeli robiť deštrukčnú zahraničnú politiku v našom štáte, a zároveň aby mali možnosť vďaka médiám vyhrať voľby v nadchádzajúcom volebnom období.
.
PS, Za ľudí, OĽANO, SAS, KDH…, ale aj ĽSNS, Republika, Dobrá voľba, HLAS (riadená opozícia) nie sú žiadnou inou skupinou, patria do jednej, do tej istej – do zahraničnej skupiny. Sú to amatéri, niektorí vyslovene hlupáci, ktorým ide len o svoj prospech, bez ohľadu na to čo rozprávajú. Nemajú riešenia, nemajú nič, len prázdne frázy z ľavého, či pravého brehu politickej ideológie. Im ide len o peniaze, ktoré im zahraničie formou eurofondov prerozdelí, a ktoré si z našich daní prerozdelia sami. Peniaze ich prezrádzajú, ich „chtíč“, nástroj ktorým sú riadení.
.
Iba pri dvoch stranách vidím dostatočnú mieru suverenity, kvality a reálnych riešení ako sa dostať zo zovretých zahraničných rúk, zo západného otroctva. Pri SMERE a pri SNS. Obe už svojimi krokmi preukázali dostatočnú schopnosť manévrovať a rozhodovať v náš prospech.
.
Je pre mňa malým zázrakom, že Slovensko má dostatočne schopných ľudí, ktorí sa vedia postaviť, tak silnému zahraničiu, ktoré nemá len prostriedky, ale ktoré má aj všetky médiá a informačný priestor hlavného prúdu. Dokonca Slovensko má aj štátnika, a to je pri tak malom národe naozaj raritou.
.
.
ZÁVER
.
.
Držím nám palce, nejak bude, myslím si však, že dnes už máme dostatok informácií na to, aby sme prekukli západný koloniálny systém a vzopreli sa mu. Ich vlastným spôsobom, skrz ich vlastnú politickú hru. Voľme v týchto voľbách tých, ktorým západ najviac nadáva pomocou médií, pomocou spravodajských služieb, a zároveň si dajme pozor na riadenú opozíciu, na amatérov, ktorí len odčerpávajú hlasy, tak potrebné, pre zásadné zmeny. Nízka kvalita (nič nerobenie, plytkosť) nám ich prezradí.
.
Pre zorientovanie sa v politike som napísal aj tento článok: https://blog.hlavnespravy.sk/28236/uroven-politiky-a-psychika-ludi-na-slovensku/.
.
Ďakujem za šírenie (zväčšovanie informačného dosahu, ovplyvnenie reality).
Ich vlastnou hrou sme schopní zmeniť celý ich systém presne tak, ako to robia víťazi.
.
.
Juraj Tušš