Novoročné želanie

30. decembra 2021, Juraj Tušš, Nezaradené

“Nemorálnemu systému najúčinnejšie pomáhate, keď poslúchate jeho nariadenia a príkazy. Nemorálny systém si nikdy nezaslúži takú oddanosť. Oddanosť nemorálnemu systému znamená podieľanie sa na jeho zle. Dobrý človek odporuje nemorálnemu systému celou svojou dušou.”

Mahátma Gándhí

.

.

Citácie mudrcov sú vybrúsené diamanty.

Ich pointy sú úplne jednoduché, úplne trefné, sú nadčasové a preto sa dajú považovať za absolútne geniálne.

Sila podobných výrokov spočíva v ich pochopení naprieč masou ľudí, skrz všetky úrovne vnímania, a s obdivuhodným vyhnutím sa nedorozumeniu. Pochopí ich naozaj hocikto a dokážu ovplyvniť úplne každého jedného z nás.

Mahátma Gándhí bol len jeden z mnohých mudrcov kráčajúcich po našej Zemi.

.

.

Do nového roka Nám želám, aby sme sa aj my stali takýmito mudrcmi. Mudrcmi, ktorí budú vedieť vyjadriť svoje myšlienky jednoducho, trefne, budeme vedieť útočiť na pointu presne, bez strachu, bez zbytočnej falošnosti a bez omáčky okolo.

Bez nášho strachu z následkov, sa naše porozumenie v spoločnosti zvýši, naša organizácia/spolupráca sa zlepší a naša adaptabilita na vonkajšie životné udalosti dosiahne významnú úroveň.

Rok 2022, nám hneď od začiatku, prinesie so sebou najväčšie výzvy našej doby. Výzvy, ktoré budeme schopní prekonať len vďaka porozumeniu a vďaka vzájomnej spolupráci (inak sa asi zbláznime😉 ).Je len v našich rukách, či rok 2022 bude posledným turbulentným, alebo bude len začiatkom našej očisty (nášho uvedomenia).

Šťastný Nový rok všetkým! 🥳✌❤

Juraj Tušš